Waterland English School organiseert taalcursussen en activiteiten omtrent diverse aspecten van de Anglo-Amerikaanse maatschappij en cultuur. Er wordt gewerkt in kleine groepen, zodat iedereen actief bij de cursus is betrokken. Er wordt niet alleen les gegeven, maar ook een prettige sfeer gecreƫerd, waardoor iedereen zijn taaltalenten kan ontplooien.

Bij het samenstellen van de groepen wordt rekening gehouden met het niveau en het studietempo van de cursisten. Vaak gaat daaraan een oriƫntatietest vooraf, waarin de taalvaardigheden worden beoordeeld.

Toegevoegde waarde van in-company trainings

Onze cursussen leveren meer dan taalvaardigheid alleen. Een gezamenlijke cursus vergroot de kennis over het bedrijf, het inzicht in bedrijfsprocessen en functies en zorgt voor teambuilding. Tijdens de cursussen staat het werk van uw bedrijf centraal. In het Engels wordt geoefend met alle werkzaamheden waar uw medewerkers de taal bij nodig hebben. Dit betreft onder andere verkoopgesprekken, bedrijfspresentaties, telefoongesprekken, vergaderingen, e-mails en klachtafhandeling met de daarbij behorende terminologie en bedrijfsconventies.

Na afronding van de cursussen geven wij in een verslag de opzet en resultaten weer, desgewenst met een advies over hoe de kennis van de taal het beste bijgehouden of uitgebreid kan worden. De deelnemers ontvangen een certificaat.

Alle In-company trainings worden in nauw overleg met de betrokken personen op maat samengesteld.